Tere tulemast šokolaadifondanti ehk laavakoogi veebikoolitusele!
Šokolaadifondant võib tunduda keeruline… kuni sa seda teed.
Sellel koolitusel näed täpselt, kuidas valmistada fondanti, mis on selline nagu restoranis – aga tehtud kodus, oma ahjus ja armastusega. See klassikaline prantsuse magustoit on korraga nii luksuslik kui ka lihtne valmistada. Pealt õrnalt küps, seest rikkalikult voolav – see kook on efektne valik nii tähtpäevaks kui ka niisama maiustamiseks.
Koolitusel:
- Õpid valmistada klassikalist šokolaadifondanti kuuele
- Avastad, kuidas saavutada õige küpsusaste ja voolava keskosaga täiuslik tulemus
- Saad teadmise, kuidas ramekin-vorme ette valmistada ja kasutada
- Annan ideid, millega ja kuidas serveerida fondanti, et šokolaad saaks särada
Veebikoolitusel osalemiseks pole vajalikud eelnevad oskused. Retsept ja videojuhis on väga põhjalikud ning sobivad hästi ka algajatele.
Koolituselt saad allalaetava retseptifaili ja videojuhise, millele on piiramatu ligipääs kogu elu vältel või seni, kuni ettevõte tegutseb. Liitu koolitusega ja too oma kööki magustoit, mis paneb iga sööja vaikima ja nautima. Fondant ei ole lihtsalt kook – see on šokolaadine elamus!