Kasutaja profiilipilt

Hapendamine

Aegumatu ligipääs
Algajatele
3 loengut
0 testi
0 õpilast ostnud

Tere tulmeast hapendamise veebikoolitusele!

Hapendamine on looduslik viis säilitada ja tervist toetada kvaliteetse toiduga.  Avasta, kuidas valmistada ise kodus hapendatud köögivilju, mis on samal ajal maitsvad, toitvad ja täis häid baktereid! See koolitus õpetab sind hapendama köögivilju looduslikul viisil – ilma äädika või kunstlike säilitusaineteta. Saad teada, kuidas hoida toitu elusana ja tuua oma menüüsse maitsed, mis toetavad nii tervist kui ka teadlikumat eluviisi. Koolituse viib läbi Maire Vesingi.

Koolitusel õpid:

  • Kuidas hapendamine tegelikult toimib?
  • Mis vahe on soolvees ja omas mahlas hapendamisel?
  • Milliseid köögivilju sobib hapendada ja millega maitsestada?
  • Kuidas hoida maitse tasakaalus ja tagada hea säilivus?
  • Milliseid anumaid, töövõtteid ja hoiustamisviise kasutada?
  • Praktilised näited, nipid ja erinevad retseptid.

Veebikoolitusel osalemiseks pole vajalikud eelnevad oskused. Retsept ja videojuhis on väga põhjalikud ning sobivad hästi ka algajatele.

Koolituselt saad allalaetava retseptifaili ja videojuhise, millele on piiramatu ligipääs kogu elu vältel või seni, kuni ettevõte tegutseb.

Liitu koolitusega ja õpi, kuidas köögiviljadest saavad maitsvad, säilivad ja tervist toetavad lisandid. Sa väärid oskusi ja teadmisi, mis töötavad sinu heaks!

 

 

Hind 29 eurot

Hind 14,50 eurot

LISA OSTUKORVI

Kasutaja profiilipilt

Köögibosside looja ja koolitaja
Ostukorv
Scroll to Top