Suur, suur tänu Köögibosside koolitajale, need koolitused on olnud super head. Tänu köögibossi koolitusele oskan nüüd teha maitsvaid pärmitaignast vastlakukleid ja suus sulavat kringlit.
Olen osalenud pärmitaigna (et saaks kringlit) ja keedutaigna (et saaks tuuletaskuid) koolitustel. Mõlemad taignad on olnud varasemalt “parem ära proovi” julguse taga kinni või siis pärmitaigna pirukaid on saanud haamri eest kasutada. Koolitusel saab mõnusalt retsepti, kus kogused kirjas ja lisaks õpetussõnadele on kirjalikult ka nippe, kuidas mõnest raskusest üle saada. Näiteks kui ikka toidutermomeetrit kodus ei ole, saab ikka taigen tehtud või soe soovitus “segamine nõuab jõudu” . Lisaks kirjalikule on facebooki grupis olnud ka video, kus ta ise teeb normaaltempos asja läbi ehk saab juurde ka visuaali. Minu jaoks on just see nii oluline, et näha tööprotsessi ka pealt. Lisaks jagab ka videos juurde nippe, mis marjaks ära kuluvad. Väga rahul ja korduvalt kasutanud saadud retsepte
Osalesin pärmitaigna koolitusel ja eesmärgiks oli saada üks imehea retsept, mille järgi küpsetised jääksid pehmed ja kohevad, mitte kivikõvad käkid. Ja see eesmärk sai täidetud. Saiakesed ja kringlid on pehmed ka kolmandal päeval. Šokolaadikringlile lisan ka võikreemi ja külalised limpsivad näppe ja kraabivad glasuuri pannilt kokku.Olen väga rahul, et antud koolitusel osalesin ja soovitan ka teistele, kes küsivad, kust nii head kringli retsepti saab.
Alustasin köögibosside koolitustega, kui olin lapsega kodus ja aega oli veidi rohkem käes. Kuigi olin varem ka kokanud, siis köögibossidelt sain palju häid nippe, kuidas asju ökonoomsemalt või ka lihsalt paremini teha. Samuti sain palju julgust katsetada ka uusi retsepte, mida vaid pelgalt retsepti lugedes teha poleks julgenud. Mitmeid retsepte kasutan siiani aktiivselt enda kokkamistes.
Olen osalenud mitmel Köögibosside koolitusel ja olen väga rahule jäänud. Koolitused on lihtsad ja arusaadavad. Eriti meeldib mulle see, kui hiljem ise hakkan küpsetama ja videot kõrval pole siis väljatrükk paberil on nii üksikasjalikult seletatud, et saangi taas üksi hakkama. Aitäh seniste koolituste eest ja olen huvitatud ka edaspidi õppima. Parimate tervitustega.
Mina olin üks õnnelikest, kes võitis pärmitaigna koolituse. Koolitus meeldis mulle väga, sest video oli tõesti nii arusaadav! Tegin oma esimese pärmitaignast sokolaadi kringli ja juustusaiad ja kõik õnnestus esimese korraga. ootan põnevusega mida uut on tulekul.
Osalesin pärmitaigna valmistamise õpetuse koolitusel. Mulle väga meeldis videovormis koolitus, kus sain samal ajal kodus olla, kaasa teha ja vajadusel videot pausi panna, tagasi kerida ja korduvalt uuesti vaadata. Jõudsin video järgi kaks korda kodus küpsetada. Video vaatamise aeg oli piisav, et mitu korda katsetada. Tekkis ka olukord, kus oli vaja õpetajalt nõu küsida, sain seda lihtsasti teha koolituse FB grupis ja sain kiirelt tagasisidet. Koolitaja tundub kompetentne ja oskab kergelt ja lihtsas keeles seletada, aru peaks saama ka täielik toiduvõhik. Olen sellise koolituse vormiga väga rahul ja plaanin kindlasti osaleda veel mõnel koolitusel.
Tahtsin teid veelkord tänada ja kiita pärmitaigna koolituse eest. Ma olen suur küpsetaja kuid pärmitaigen pole kunagi kuigi hästi õnnestunud. Olen nüüd selle 2-3 nädala jooksul oma 5x juba kringlit ja saiakesi küpsetanud. Need on nii mõnusad pehmed ja pere muudkui küsib. Ka jaanideks tegin suure kringli mis kadus kiirelt laualt. Suur-suur tänu teile
Kuna minu varasemalt tehtud pärmitaignad on olnud parajad kivikamakad, otsustasin osaleda pärmitaigna koolitusel. Varusin isegi spetsiaalse kreemi selle jaoks koogimeistri lehelt. Tegelt saaks ka ilma selleta vabalt hakkama. Mul aga nii istutas sokolaadist nõretava kringli järgi,seega kakao polnud valik. Nalja ka veidi. Nimelt teist korda kringlit tehes tahtsin proovida originaalsegu-tasub korralikult retsepti lugeda. Vastasel juhul võib kakao asemel kaneeli glasuuri pista ja noh, et tummisem saaks, ka kohe rohkem kaneeli panna, ütleme nii, et seda kringlit otseselt keegi süüa ei tahtnud. Aga tõesti kiidan retsepti – kõik väga lihtne ja kiirelt valmiv. Suure perena tegin samast taigna kogusest 2 kringlit ja jagus paariks päevaks ilusti. Samas tuleb kiita ka soolasemat-tegin juustu-singi saiu ja need haihtusid hetkega. Lisaks veel seda, et niiii hullult pole mul eales ükski taigen kerkinud.
Olen osalenud kahel koolitusel.. minipannkoogid ja piparkoogitaigna koolitusel. Mõlemad olid väga lihtsad! Kõik info oli väga ilusti lahti kirjutatud. Videost oli palju abi. Väga väga rahul ja soovitan soojalt kõigile.
Seda sinu retsepti kasutan endiselt palju. Sinu video koolitusel oli väga selge ja arusaadav, kõik pisiasjad olid kenasti lahti seletatud. Oma elukohas pole leidnud sobivat kastmepudelit taigna jaoks, aga võtsin kasutusse tühjaks saanud ketšupi pudeli, tegin korgil augu natuke suuremaks ja toimib superhästi. Pann on mul endiselt vana hea raudpann. Kordi ja kordi pannukaid tehes on tulemus iga korraga ühtlasem – pannukad võrdse suurusega. Mulle väga meeldib see retsept ja sinu suhtumine on suurepärane. Pakud abi kui vaja ja innustad proovima ja proovima. Sinu koolituste retseptid on isuäratavad. Kahjuks endal pole olnud võimalust ja aega neid kõiki proovida ja teha. Sulle aga edu.
Olen läbinud järgmised Köögibosside koolitused:
– Vastlakuklite koolitus
– Pärmitaigna koolitus (juusturullid ja kaneelikringel)
– Minipannkookide koolitus
– Gluteeni- ja pärmivabade kuklite koolitus
– Ciabatta koolitus
Kõik koolitused on olnud väga lihtsasti äraseletatud ja hästi ülesehitatud. Materjalid on selged ja järgitavad. Eraldi tahaksin kiita võimalust esitada koolituse ajal lisaküsimusi – vastused tulevad alati väga kiiresti. Koolitusmaterjalid on saadaval eraldi failidena, mille olen kõik välja trükkinud, et need oleksid hiljem hõlpsasti kättesaadavad. See muudab materjalide kasutamise ja retseptide järgimise veelgi mugavamaks. Olen Kaie koolitustega väga rahul ja kindlasti soovitan ka teistele!
– Vastlakuklite koolitus
– Pärmitaigna koolitus (juusturullid ja kaneelikringel)
– Minipannkookide koolitus
– Gluteeni- ja pärmivabade kuklite koolitus
– Ciabatta koolitus
Kõik koolitused on olnud väga lihtsasti äraseletatud ja hästi ülesehitatud. Materjalid on selged ja järgitavad. Eraldi tahaksin kiita võimalust esitada koolituse ajal lisaküsimusi – vastused tulevad alati väga kiiresti. Koolitusmaterjalid on saadaval eraldi failidena, mille olen kõik välja trükkinud, et need oleksid hiljem hõlpsasti kättesaadavad. See muudab materjalide kasutamise ja retseptide järgimise veelgi mugavamaks. Olen Kaie koolitustega väga rahul ja kindlasti soovitan ka teistele!
Koolitused on väga hästi läbi mõeldud ja üles ehitatud. Video seal juures aitab väga palju ja annab juurde. Minul pole varem ükski pärmitainas õnnestunud kuid nüüd selle koolituse käigus suutsin teha sellised saiakesed ja kringli mida isegi järgmisel päeval veel süüa saab (kui veel midagi alles on). Lisaks oli väga lihtne teha õpetuse järgi tuuletaskuid, esimese korraga kohe õnnestusid. Kindlasti osalen veel mitmel koolitusel kuna erinevaid asju tahaks veel juurde õppida.
Tagasiside pärmitaigna koolituse kohta! Taigna tegemine õnnestus 100%. Kerkinud tainas oli mõnus, õhuline ja väga kergesti vormitav. Nii kringel kui ka juusturullid tulid imelised, mahlane ja pehme. Enam ei tahagi enda teise retsepti järgi kringleid tehagi.
Suurest armastusest Ciabatta vastu osalesin tõesti koolitusel. Siiani olin arvanud, et ciabatta valmistamine on raketiteadus ja minul küpsetised niiehknaa ei õnnestu. Mõtlesin, et annan võimaluse ja eks see siis näha ole. Sinu koostatud materjalide abiga oli kõik selgemast selgem ja samm sammult järge ajades õnnestus ehk endalgi. Jätsin seemned lisamata ja tulemus oli maitsev. Pilte teab mis kunstilisi esimesest katsetusest teha ei jõudnud, aga kui ühel hetkel taas valmistamiseks läheb, katsun ehk ka paremini pildile püüda. Aitäh, et muutsid ciabatta valmistamise nõnda lihtsaks.
Osalesin ühel koolitusel, milleks oli minipannkookide valmistamine. Koolitusel sain nipi, kuidas küpsetada maitsvaid minipannkooke. Kindlasti on plaanis teie poolt pakutud koolitusel osaleda.
Olen osalenud köögibosside kahel online koolitustel. Koolitused on alati olnud lihtsasti jälgitavad ning väga põhjalikud. Lisaks on kaasa saanud ka väga head retseptid, mis õnnestuvad alati. Alati jagatakse ka erinevaid nippe ja trikke, et valmistatav toode õnnestuks. Alustades toorainest, lõpetades pannilabitatega. Kaie alati vastab küsimustele ja mõtleb kaasa, kui midagi peaks ebaõnnestuma, sealjuures pakkudes välja põhjusi/lahendusi. Soovitan soojalt Köögibosside koolitusi nii algajatele kui edasijõudnutele kokkajatele, kõik leiavad endale midagi.
Jagan tagasisidet pärmitaigna koolitusest. Võtab sõnatuks kui põhjalik ja hästi lahti kirjutatud materjal. Mis tegi eriti mugavaks oli see, et oli välja toodud pärmitaigna põhitõed, mis on väga vajalik info. Kuna pärmitaigen ei ole olnud minu parim sõber siis tänaseks päevaks peale koolituse läbimist oleme saanud sõpradeks. Täpseid juhiseid järgides õnnestub kõik ideaalselt. Taigen oli mõnusalt õhuline, väga hästi rullitav ja kõige tähtsa väga hea maitsega. Kui varasemalt pidin hunnik jahu kasutama rullimisel, et taigen lauale kinni ei jääks siis seekord ei pidanud üldse kasutama kuna sai ideaalselt rullida ja ei jäänud kinni. Jagan tagasisidet ciabatta&maitsevõi koolitust. Kuna mulle väga meeldib ciabatta siis see koolitus oli väga hea. Järgisin täpseid juhiseid ja kõik õnnestus ideaalselt. Hea oli ka see, et oli välja toodud mõningad maitsed mida lisada taignale. Kindlasti oli suureks abiks video kus oli näidatud kuidas vormida. Välja oli ka toodud kuidas oleks hea kergitada. Maitsevõi koostised oli ka erinevaid. Suur suur aitäh sulle Kaie, et teed selliseid imelisi koolitusi! Kindlasti osalen veel koolitustel.
Osalesin päris mitmel koolitusel ja võin öelda, et kõik materjalid olid ka võhikule arusaadavad, aja vaid näpuga rida ja kõik toimib. Meie pere kasutab alates koolitusest kringlite tegemisel just Teie retsepti, sest kringel jäi mõnusalt pehme ja oli ka järgmisel päeval nagu just ahjust võetud, mitte kõva nagu varasemalt ikka kippus juhtuma.
Olen suur pärmitaigna küpsetiste armastaja. Olen enne proovinud erinevate retseptide järgi valmistada, aga pole õnnestunud. Taigen kas ei kerkinud või küpsetised jäid kuivad ja kõvad. Sinu loodud kursusega olen väga rahul. Materjalid on ilusasti lahti seletatud ja kaasas veel video. Video on suureks abiks, vähemalt minule. Olen praeguseks valmistanud juba mitu kringlit ja kaneelirullid on alati olnud meie pere lemmikuteks. Soovin, et jätkaksid huvitavate küpsetistega veel edaspidigi. Olen Köögibosside koolituste suur fänn.
Lubasin kunagi ühele töökaaslasele, et kuna ma olen maailma suurim kringlifänn – siis kavatsen osaleda esimesel kringlitegemise koolitusel, mis antud kodulinnas toimub. Läks aega mööda, kuniks tegin avastuse – et keegi pakubki koolitust. Olin sekundiga müüdud – olles elus pärmitainast teinud täpselt NULL korda. Hirm sees – käed värisesid. Aga panin ennast kirja. Ülisõbralik vastus kohe. Tuli kätte siis kauaoodatud koolituse päev – mille sain endale ise valida teatud perioodi sees. Super – oma kodus – oma tehnikaga ( mida juba tunnen ) Mugav. Ja valmis ta saigi. Minu esimene pärmitainas ja minu esimene kringel ! Koolituse ülesehitus oli nii mõnus ja väga arusaadavaks tehtud ka kõige suuremale algajale. Kõigest sai väga hästi aru ja minul endal lisaküsimusi ei tekkinudki – kuid kui oleks tekkinud, siis oli vaba voli kohe küsida ja vastus saada.