Kasutaja profiilipilt

Snäkivaagnad

Ligipääs 60 nädalat
Kõigile tasemetele
2 loengut
0 testi
7 õpilast ostnud

Tere tulemast snäkivaagnate veebikoolitusele!

Snäkivaagen võib olla iga peo südameks, pakkudes külalistele rikkalikku valikut maitseelamusi ja visuaalset naudingut. Meie veebikoolitus “Snäkivaagnad” viib sind läbi kõigi vajalike sammude, et luua kauneid ja maitsvaid vaagnaid, mis sobivad igaks sündmuseks. Koolitusel õpid, kuidas hoolikalt valida ja kombineerida erinevaid koostisosi, kuidas neid õigesti esitleda ning millised on parimad nipid, et snäkivaagen oleks mitte ainult maitsev, vaid ka tõeline pilgupüüdja.

Koolitusel:

  • Õpid, milliseid koostisosi valida ja kuidas neid omavahel kombineerida, et luua rikkalik ja tasakaalustatud maitseelamus igal vaagnal.
  • Saad teadmisi ja praktilisi oskusi, kuidas koostisosad vaagnale asetada nii, et tekiks kaunis ja tasakaalustatud kompositsioon, mis on silmale meeldiv ja isuäratav.
  • Näitan Sulle erinevaid tehnikaid ja jagan palju erinevaid ideid, kuidas toitu vaagnale sättida.
  • Saad arendada oma loovat poolt ja fantaasialendu, sest retseptifaile ei ole. Abiks on kaks videojuhist.

Veebikoolitusel osalemiseks pole vajalikud eelnevad oskused. Retsept ja videojuhis on väga põhjalikud ning sobivad hästi ka algajatele.

Koolitus sisaldab kahte videojuhist, millest saad kogu vajaliku info ning koolitus on kättesaadav 60 nädalat.

Liitu koolitusega ja omanda teadmised, kuidas valmistada snäkivaagnaid, mis pakuvad külalistele silmailu ja tõelist maitsete naudingut. naudi loovat kokkamise kunsti ja ole oma köögi Boss!

 

 

Hind 21 eurot

LISA OSTUKORVI

Kasutaja profiilipilt

Kaie Hiion

Köögibosside looja ja koolitaja

Ostukorv
Scroll to Top