Privaatsuspoliitika

Isikuandmete kaitse

Isikuandmed on andmed, mida Köögibossid OÜ kogub teenuse osutamiseks, isiku tuvastamiseks, isikuga ühenduse võtmiseks teenuse osutamiseks, küsimuste lahendamiseks või reklaamsisu saatmiseks. Köögibossid OÜ kohustub kaitsma klientide ja kasutajate isikuandmeid ning nende privaatsust. Köögibossid OÜ rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kogutud isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Kõiki Köögibossid OÜ veebilehtede külastamise käigus teatavaks saanud isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot.

Milliseid andmeid kogutakse?
Veebipoel on vajalik teenuse osutamiseks koguda ostja poolt sisestatud isikuandmeid, näiteks nimi, telefoninumber, emaili aadress, pangarekvisiidid, aadress. Ostuajaloo andmed (ostu kuupäev, kogus, toode/teenus ja ostu sooritamiseks vajalikud kliendi andmed) kasutatakse juriidiliste kohustuste täitmiseks (näiteks raamatupidamine) ja ostetud toodete/teenuste statistika tegemiseks. Teenuse raames Köögibossid OÜ keskkonda üleslaetud klientide poolt töödeldavad isikuandmed on kaitstud konfidentsiaalsusnõudega, mis rakendub teenuslepingu allakirjutamisel kliendi poolt. Köögibossid OÜ teenuseid saab kasutada üksnes peale lepinguga nõustumist. Lepinguga nõustumist kontrollitakse tarkvaraliselt, selle puudumisel palutakse sellega nõustuda.

Kui kaua kogutud andmeid säilitatakse?

Isikustamata tehnilisi veebilehtede ja teenuskeskkondade kogutud andmeid säilitatakse tähtajatult.

Kellele võib kogutud andmeid edastada?

Köögibossid OÜ poolt töödeldavaid isikuandmeid võib isiku nõusolekuta edastada üksnes asutusele või isikule, kellel on selleks otsene seadusest tulenev õigus (näiteks kohus või kohtueelne menetleja) ja põhjendatud vajadus.

Millised õigused on isikul kogutud andmetele?

Õigus oma andmetega tutvuda, parandada, lõpetada töötlemine. Kui isikuandmete töötlemiseks, avalikustamiseks või andmetele juurdepääsu võimaldamiseks ei ole (enam) seaduslikku alust, saab nõuda andmete kasutamise lõpetamist või kustutamist, andmete avalikustamise või andmetele juurdepääsu võimaldamise lõpetamist. Selleks tuleks esitada isikut tuvastada võimaldaval moel taotlus emaili aadressile info@koogibossid.ee.

Otseturustus ja isikuandmete töötlemine

Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks. Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.

Taotlust ei rahuldata, kui:
see võib kahjustada teise isiku õigusi ja vabadusi,
see võib takistada teenuse osutamist või teenuse mitteosutamist,
see võib takistada õiguskaitse organite tööd,
see ei ole tehniliselt vajalik ega/või võimalik.
taotleja isik ei ole andmetega õiguslikult seotud.
taotleja isikut ei ole võimalk identifitseerida.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Köögibossid OÜ veebilehti kasutades olete käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Köögibossid OÜ jätab endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki seotud isikuid.

Ostukorv
Scroll to Top