Müügitingimused

Veebilehe vastutav omanik on:
Köögibossid OÜ
Registrikood: 14970328
Hiie pst 4-2, Viljandi linn, 71010
+372 56 25 15 89
koogibossid.ee

Müügitingimused

Müügitingimused kehtivad veebipoest teenuste ostmisel. Teave teenuse kohta on esitatud veebipoes vahetult teenuse juures.

Veebipoe kasutamine

Klient on kohustatud sooritama ostud ja muud toimingud vastavalt käesolevatele kasutustingimustele ning veebipoes kuvatud kasutusjuhistele. Klient kohustub iga toimingu tegemisel ja andmete sisestamisel hoolikalt kontrollima tema poolt antavaid andmeid ning vastutama edastatud esitatud andmete õigsuse eest.

Hinnainfo

Veebipoes müüdavate teenuste hinnad on märgitud teenuste juurde. Kõik veebipoes müüdavate teenuste hinnad on eurodes. Köögibossid OÜ veebipood jätab endale õiguse teha igal ajal vastavalt vajadusele müügihindades muudatusi.

Tellimuse vormistamine

Ostu sooritamiseks vali välja sobiv koolitus ja lisa see ostukorvi. Tellimuse vormistamiseks ja maksmiseks tuleb täita kõik nõutud andmeväljad ja hoolikalt tuleb kontrollida nende andmete korrektsust. Seejärel kuvatakse ekraanil tasu suurus, mille saab tasuda turvaliselt läbi pangalingi või makselahenduse. Makse õnnestumise kohta saad kinnitava e-maili. Kui oled uus klient ja sul varem kontot loodud pole, siis said oma e-mailile lingi, mille kaudu endale parool luua ja enda uude kontosse sisse logida. Kui e-maili ei leia, vaata igaks juhuks ka spämmi kausta.

NB! Pangalingiga tasumisel vajutada kindlasti panga lehel nupule „Tagasi kaupmehe juurde“, kui tagasi suunamine automaatselt ei toimu. Makseid vahendab Montonio Finance UAB. Tasumine toimub väljaspool Veebipoodi turvalises keskkonnas – pangalingiga tasumisel vastava panga turvalises keskkonnas ja krediitkaardiga tasumisel Montonio Finance UAB turvalises keskkonnas.

Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Köögibossid OÜ veebipoe arvelduskontole.

Veebipoe omanik on isikuandmete vastutav töötleja ning edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Montonio Finance UAB-le.

Taganemisõigus ja vaidluste lahendamine

Ostetud koolitused, töötoad ja muid teenuseid tagasi ei osteta ja ümber ei vahetata (VÕS § 53 lg-s 4).

Erandiks on see, kui koolitus või muu teenuse osutamine jääb ära koolitajast tingitud põhjustel. Kliendi ja veebipoe vahel käesolevast lepingust tulenevad vaidlused lahendatakse läbirääkimiste teel e-posti kaudu info@koogibossid.ee. Veebipood vastab tarbija/ostja esitatud kaebusele kirjalikult või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis 15 päeva jooksul. Kliendil on õigus vajadusel pöörduda Tarbijakaitse ameti poole sel juhul kui Köögibossid OÜ veebipood on keeldunud kliendi kaebust lahendamast või klient ei ole nõus veebipoe pakutud lahendusega ning leiab, et on kahjustatud tema huve või rikutud tema õigusi. Klient võib esitada kaebuse Tarbijakaitseameti kaudu või kohtule.

Ostukorv
Scroll to Top